Does Florida recognize an out-of-state power of attorney?
Yes, if it was valid under the law of the state where it was signed. Here is what Florida Chapter 709 says for document prep. This is not legal advice.
Florida Statutes § 709.2106(3) is the recognition rule. A power of attorney executed in another state that does not meet Florida's signing rules can still be valid here if, at the time it was signed, the document and its execution complied with the law of the state where it was executed. The Florida Bar consumer pamphlet says the same thing in plain language: a properly executed other-state power of attorney may be used in Florida, but Florida's Power of Attorney Act and other Florida laws still control what the agent can do.
Banks and title desks still push back. Under § 709.2106(3), a third person asked to accept a power of attorney that is valid only because of that other-state rule may ask for an opinion of counsel (a lawyer's letter saying the document is valid), at the principal's expense, and may reject the document if the agent does not provide it. The Florida Bar also warns that real estate has extra Florida requirements, so an other-state form that works for banking may still fail a Florida deed or mortgage closing.
If you live in Florida now and want a document signed under Florida's rules, ClickDocs prepares a Florida financial durable power of attorney for $89. Preview before you pay. Whether your existing out-of-state document will clear a specific Florida bank or title company is a question for a lawyer, and document prep can't promise it.